ВажливеСоціум

FlixBus запускає першу пряму лінію з України до найбільшого аеропорту Польщі

FlixBus оголосив про запуск прямої автобусної лінії з Києва до Варшави, яка заїжджає до аеропортів Шопена та Модлін.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію перевізника.

Повний маршрут нової лінії N3225: Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – аеропорт Варшава-Шопен – Варшава (автостанція Заходня) – аеропорт Варшава-Модлін.

Перший рейс відбудеться 30 травня.

На початку своєї роботи нова лінія буде курсувати два рази на тиждень, але вже від 14.06 – збільшить частоту до 4 разів на тиждень.

З Києва автобус курсуватиме по вівторках, четвергах, п’ятницях та неділях. Відправляючись о 13:30 з Центральної Автостанції у Києві, він прибуває до аеропорту Шопена о 05:10, а до аеропорту Модлін о 06:40 ранку наступного дня.

На проходження кордону у розкладі закладено 4 години, але у компанії нагадують, що тривалість проходження кордону буває непередбачуваною, тому, плануючи подорож, варто закладати додатковий час до наступної пересадки.

У зворотньому напрямку рейс виїжджає з аеропорту Модлін о 18:45, з аеропорту Шопена – о 20:15, прибуваючи до Центральної автостанції у Києві о 12:55.

Відправлення по вівторках, середах, п’ятницях та неділях.

Ціна на квиток від Києва до будь-якого з аеропортів Варшави починається від 1299 грн. Вартість квитків може варіюватися від дня відправлення та кількості вже проданих квитків на конкрений рейс.

Аеропорт імені Фредеріка Шопена вважається найбільшим аеропортом Польщі, з нього виконуються авіарейси до 54 країн світу. Модлін, у свою чергу – це невеликий аеропорт у передмісті Варшави, відомий перш за все як хаб для лоукостерів.

Це вже сьома лінія FlixBus безпосередньо між Києвом і Варшавою. Українська мережа має також два прямих рейси до аеропорту Будапешта.

Загалом FlixBus має вже 21 прямий маршрут з України до 6 європейських країн: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.