ВажливеСоціум

FlixBus відкриває нову автобусну лінію з України до Німеччини

FlixBus оголосив про відкриття нової автобусної ліній з України до Німеччини: Вінниця-Кельн. Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

Перша поїздка нової лінії до Німеччини відбудеться 25 липня, а квитки вже доступні до бронювання.

Лінія отримала номер N3210 та має повний маршрут: Вінниця- Хмельницький – Тернопіль – Львів – Берлін – Магдебург – Брауншвейг – Ганновер – Білефельд – Дортмунд – Ессен – Дуйсбург – Дюссельдорф – Аеропорт Кельн/Бонн.

“Німеччина залишається одним з ключових напрямків для поїздок українців, і ми спостерігаємо зростання цього попиту. За даними ООН, сьогодні у Німеччині знаходиться найбільша кількість вимушено переміщених осіб з України серед всіх країн ЄС. Тому ми прагнемо і надалі збільшувати кількість прямих автобусих рейсів до Німеччини, надаючи більше можливостей українцям доїхати до безпечних місць або зустрітися зі своїми родинами”, – зазначає Міхал Леман, директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії.

Автобуси відправлятимуться в обидвох напрямках щоденно.

За розкладом, час у дорозі від Вінниці до аеропорту Кельн/Бонн становить 33 години із урахуванням зупинок та закладеним часом на перетин кордону (біля 4 годин). Реальний час в дорозі залежить від обставин перетину кордону.

Ціна квитка залежить від того, наскільки заздалегідь він куплений, а також наскільки заповненим є автобус. “Чим раніше ви купуєте квиток FlixBus, тим дешевше він буде, а останні квитки у салоні стають найдорожчими. Наприклад, на популярні відрізки між Львовом і Берліном, між Львовом і Ганновером ціни починаються від 2799 грн за місце”, – зазначили в компанії.

Це вже третя лінія до Німеччини, яку запускає FlixBus-Україна. Компанія вже має лінії N3207 Київ-Львів-Берлін (курсує з грудня 2022 року) та N3206 Київ-Львів-Берлін-Бремен (з лютого 2023 року).

Загалом FlixBus має вже 23 прямих ліній з України до 6 європейських країн: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.