ВажливеПолітика

Гайдай: Луганщина продовжує тримати оборону

Майже п‘ять місяців російські загарбники не можуть захопити Луганську область, яка стала для ворога справжнім пеклом. Про це повідомив у Телеграмі очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Луганщина таки стала пеклом для росіян: майже п‘ять місяців орки не можуть подужати область! Білогорівка та Верхньокам‘янка продовжують тримати оборону», – зазначив Гайдай.

За його словами, українські захисники відбили намагання загарбників «перерізати» трасу Лисичанськ – Бахмут. росіяни хотіли захопити цю «дорогу життя», щоб після перегрупування почати штурмувати Бахмут.

Гайдай додав, що для пошуку слабких місць в нашій обороні, окупанти відправляють ДРГ, які з завдання не повертаються. «Як і ворожі склади в глибокому тилу, диверсанти постійно знищуються нашими військами. Партизани теж працюють…», – підсумував керівник Луганщини.

Як повідомлялося, Гайдай заявив, що на Луганщині суттєво зменшилася кількість ворожих обстрілів завдяки тому, що українські військові за допомогою отриманої західної зброї знищують російські склади боєприпасів.