ВажливеПолітика

Зеленський: Росія це “Титанік” – який прийшов до свого айсберга

Президент України порівняв росію з «Титаніком», який прийшов до свого айсберга і вже не зможе залишитися на плаву.
Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«За кожен обстріл – буде відповідь окупантам. За Оріхів – буде. За Чаплино – буде. За Шепетівку – буде, за Миргород, за Харків, за Маріуполь і міста Донбасу, за усіх інших, по кому бʼють російські військові, буде їм відповідь. росія підготувала і нашій державі, і Європі, і світу багато проблем, криз і катастроф. Але найбільшої катастрофи все ж зазнає вона сама, сама держава-терорист. Цей «Титанік» прийшов до свого айсберга 24-го лютого, і як би вони не намагались залишитись на плаву – у них це не вийде», – наголосив Зеленський.

На його переконання, вже зрозуміло, що ворог не досягне своїх цілей, але ще потрібен час та зусилля, аби розрахунок росіян зламався, і вони програли.

«Ми маємо витримати цей час і зробити всі необхідні зусилля разом з партнерами. І так буде», – заявив Президент.

Він додав, що Україна разом з іншими країнами буде й надалі тиснути на терористів по всіх фронтах – на передовій, на політичному фронті, в економічних питаннях, в інформаційній сфері.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.