Соціум

Як нестандартно використовувати засіб для миття вікон — чудовий лайфхак

Ви здивуєтеся тому, чому раніше цього не робили!

Багато предметів мають багаторазове використання; нам просто потрібно точно знати, що з ними робити. Було б соромно купувати дюжину побутових миючих засобів і предметів, коли ви можете використовувати тільки один для безлічі дій, заощаджуючи гроші і час, інформує Ukr.Media.

Наприклад, використання алюмінієвої фольги для видалення іржі з металевих предметів, використання сушильних листів для відлякування різних типів комах, дитяче масло для очищення вінілової підлоги і багато іншого. Тим не менш, у більшості з нас вдома є один предмет, який також має кілька здібностей.

Найважливіше місце для використання засобу для миття вікон, яке ви, ймовірно, упустили

У засобу для миття вікон є зручна альтернатива: видалення плям з килима. Замість того щоб просто протирати їм вікна або інші скляні предмети в будинку, ви можете швидко використовувати його для видалення плям, якщо у вас закінчився звичайний засіб для чищення килимів.

Кроки, необхідні для виконання цієї роботи, також прості та ефективні. Що робить засіб для миття вікон ефективним і універсальним засобом очищення.

Засоби для миття вікон можуть видаляти не тільки звичайні плями, але і деякі з найбільш складних слідів, таких як сеча домашніх тварин або кров.

Тому, якщо ви маєте справу з будь-якою дратівливою плямою на килимі, все, що вам потрібно, це засіб для миття вікон, тепла вода, миска, пульверизатор і дві сухі ганчірки. Для плям, які тільки що пролилися, використовуйте суху тканину, щоб увібрати якомога більше рідини. Потім використовуйте засіб для миття вікон і теплу воду в співвідношенні 1: 1, щоб змочити іншу тканину, і промокніть пляму, поки не зникне.

Якщо пройшов якийсь час і пляма висохла, вам доведеться використовувати м’яку щітку, щоб акуратно втерти розчин для вікон в пляму. Ваша робота буде завершена, як тільки ви промиєте ділянку на килимі невеликою кількістю чистої води, використовуючи точно такий же метод, як описано вище: нанесіть розчин на пляму, поки килим не стане повністю чистим.