Соціум

Виключіть ці звички, щоб отримати волосся як в рекламі шампуню

Головні помилки у догляді за волоссям.

Чому волосся не ростуть і випадають і що жінки роблять неправильно під час догляду з волоссям, починаючи від сушки феном, закінчуючи укладанням, інформує Ukr.Media.

Іноді справа не в генетиці. Навіть найздоровіші волосся з потенціалом на шикарний об’єм можна перетворити в мляві клоччя, якщо доглядати за ними неправильно. Вивчіть цей список і, якщо впізнаєте свої звички, негайно виключіть їх з б’юті-раціону.

Неправильне миття

Гарне волосся починаються з правильного миття. Погано помита голова — це повна відсутність об’єму, тьмяність по довжині і неприємності у вигляді свербіння, лупи і навіть себореї. Шкіра виробляє щільне шкірне сало і змивати його потрібно ретельно, акцентуючи увагу на намилюванні саме скальпа. Сульфатний шампунь потрібно спінити два рази. Без сульфатний — не менше трьох!

Кондиціонер не винен

Жінки часто перекладають відповідальність за блиск і м’якість на кондиціонер. Тут важливий не тільки склад засобу, але і спосіб нанесення. Наносите бальзам тільки на довжину нижче вух, щоб не втратити об’єм. Обов’язково розподіліть wet-щіткою, щоб рівно розподілити по всіх пасмам. Не поспішайте — потримайте 10 хвилин і змийте теплою водою.

Випадання волосся — це сигнал

Ніколи не ігноруйте волосся на подушці, адже якщо ви відчуваєте, що на гребінці і на плечах залишається все більше, а в хвості — все менше, то краще, що можна зробити — це записатися на консультацію до трихолога. Спеціальна діагностика під мікроскопом покаже все — навіть те, наскільки гострими були ножиці перукаря при останній стрижці.

Гарячий фен

Уявіть, що волосся — це тканина, і якщо ви хочете волосся, як шовк, то і ставитеся до нього, як до дорогої шовкової блузки, яку ви ніколи не погладите гарячою праскою. Використовуйте тільки середню температуру термічних інструментів!

Підтримка кольору

Вдома жінки іноді недооцінюють свої можливості і не доглядають за кольором волосся, але пігмент після салонного фарбування завжди зникає несподівано швидко. Обов’язково використовуйте легкий шампунь і маску що тонує, один раз на тиждень, вони додадуть волоссю блиск і допоможуть зберегти яскравість кольору після салону.