Соціум

Дієва маска проти лупи в домашніх умовах

Народний рецепт.

Лупа — проблема не тільки естетичного характеру. Вона забиває пори, і в результаті блокує надходження повітря до шкіри голови. Через це починає випадати волосся, інформує Ukr.Media.

Лупа є для деяких жахливо неприємною і дуже незручною проблемою, яка заважає і дуже дратує до того ж, а покупні розрекламовані засоби допомагають впоратися з лупою далеко не всім. У подібних випадках можна звернути увагу на засоби, які можна виготовити самостійно в домашніх умовах з цілком доступних і натуральних інгредієнтів.

Наприклад, маска, приготована відповідно до запропонованого рецепту, не тільки здатна надати допомогу у вирішенні проблеми лупи, але вона також може оздоровити шкіру голови і надати зміцнюючу дію для волосся.

Для приготування маски проти лупи вам буде потрібен такий список компонентів: один яєчний жовток, одна столова ложка меду, одна столова ложка касторової олії і одна столова ложка соку з цибулі.

Всі необхідні складові слід ретельно перемішати до стану однорідної емульсії і після цього отриману суміш рівномірно нанести на шкіру голови, розділяючи волосся на проділи. Наносити маску необхідно одночасно енергійно масажуючи шкіру біля коріння волосся.

Далі голову потрібно прикрити целофаном і закутати чимось теплим. Тримати таку маску на голові потрібно досить довго — не менше однієї-двох годин, а після цього її потрібно ретельно змити і вимити голову шампунем. Також бажано чимось обполоснути волосся, щоб позбутися від цибулевого “аромату”.