Соціум

У чому різниця у манері водіння автомобіля між чоловіком та жінкою

Хто водить машину краще.

Жінки нарівні з чоловіками водять автомобілі, вони міцно освоюють навички водіння, хоча спочатку деякі боялися сісти за кермо. Існують відмінності в управлінні транспортним засобом представниками слабкої і сильної статі, інформує Ukr.Media.

Все більше дівчат і жінок освоюють автомобілі. Дами не прагнуть отримати права в максимально короткі терміни. Вони вважають за краще вчитися ретельно, обережно освоюючи машину.

Головною відмінністю жінки від чоловіка при знаходженні в кріслі водія є ставлення до інших учасників дорожнього руху. Другим важливим моментом для них вважається необхідність відчуття комфорту за кермом. Разом з тим, жінки більш терплячі, уважні і негайно пригальмовують, якщо бачать на узбіччі дітей.

Експерти вважають, що існує різниця у водінні машини представниками обох статей.

Зокрема, пані рідше притягуються до адмінвідповідальності за різні порушення. Вони не сідають за кермо в п’яному вигляді і відрізняються більш високою дисциплінованістю в порівнянні з чоловіками.

Жінкам не властиво агресивно водити машину, вони не насідають на «корму» автомобіля, що рухається попереду. Вони не сигналять, намагаючись швидко об’їхати авто і не блимають дальнім світлом.

Поряд з цим, чоловіча стать більш коректна при спілкуванні з поліцейськими. Деякі жінки не терплять, коли їх починають “вчити життя”, це особливо відноситься до літніх дам.

Багато жінок-водіїв вважають, що у чоловіків краще виходить водити машину, так як вони впевненіше почуваються за кермом і діють більш жорстко, швидше оцінюючи дорожню ситуацію. Якщо говорити про паркування, то тут всі рівні, хоча в даному аспекті у жінок спостерігаються певні проблеми, чого не можна сказати про представників сильної статі.

Автолюбителям слід з повагою ставитися один до одного, так як на дорозі всі рівні. Вкрай важливо дотримуватися ПДР і уникати складних ситуацій.