Соціум

Секрет тренування від фітнес-фахівців, що запустить активне жироспалювання

Правило, яке допоможе вам швидко схуднути.

Швидке і якісне схуднення — не дорівнює жорстким дієтам і мукам. Краще впровадьте у своє життя пару-трійку лайфхаків для прискорення жироспалювання. Наприклад, це правило обов’язкової тривалості тренувань, інформує Ukr.Media.

Як би яскрава реклама не запевняла всіх нас в тому, що отримати фігуру мрії можна без занять спортом, насправді без фізичних навантажень досягти цього практично неможливо. Тренування допомагають підтягнути шкіру і досягти красивих пропорцій — а ще збільшити обсяг м’язів і знизити рівень підшкірного жиру.

До слова, тренування тренуванню ворог. Особливо в плані схуднення. Сьогодні популярністю користуються швидкі високоінтенсивні тренування, які можна практикувати всього по 15 хвилин в день. Звичайно, це дуже зручний варіант для початківців — особливо, якщо лише одна думка про фізичні навантаження приносить страждання.

Все тому, що більш активна фаза тренування починається лише через 20-25 хвилин фізичних навантажень. Саме в цей момент м’язи напружуються в повну силу, і запускається процес активного жироспалювання.

Звичайно, ніхто не забороняє вам тренуватися хоч по 10 хвилин в день, якщо такий варіант для вас максимально приємний і комфортний. І все ж якщо ви націлені на стабільний результат, краще прислухатися до порад фахівців, — і, наприклад, продовжити тренування вправами на степпері або біговій доріжці. До речі, саме так розбавляють свої заняття професіонали!