Соціум

Дати свободу або контролювати чоловіка у відносинах є ідеальне розв’язання цієї проблеми

Ось те, що вам потрібно знати щодо питань контролю у відносинах.

Багато жінок контролюють чоловіки у всьому без винятку. Інші, навпаки, дозволяють робити в стосунках все. Настав час дізнатися, де знаходиться золота середина і чи варто до неї прагнути, інформує Ukr.Media.

Експерти рекомендують боротися з ревнощами, адже тотальний контроль — це свідомо програшний шлях, рівно як і бажання дарувати чоловікові безмежну свободу.

Чоловік все одно зробить те, що хоче

Не важливо, контролюєте ви його чи ні — він все одно знайде спосіб досягти своїх цілей: обманом, хитрістю або якось ще. Це найважливіший пункт для тих жінок, які хочуть контролювати або вже контролюють кожен крок чоловіка. Робити цього не рекомендується, тому що ви просто втрачаєте час, нерви і сили. Той, хто вас не любить або розлюбить в майбутньому, все одно вирветься з ваших кайданів.

Ревнощами і контролем ви знижуєте свою значущість

Якщо ви ревнуєте і контролюєте чоловіка, для нього ви вже не улюблена жінка, а щось на зразок мами. Також це можна розцінювати як маніпулятивна поведінка. У будь-якому випадку ваша значущість різко падає. Чим раніше чоловік відчує, що ви його тримаєте в їжакових рукавицях, тим швидше від вас піде. Прихований контроль теж не є виходом, тому що вимагає величезних витрат енергії і часу.

Беззастережна довіра — велика спокуса для нього

Якщо ви даєте зрозуміти чоловікові, що він може робити все, що забажає, то йому, ймовірно, захочеться спробувати щось нове. Тут часто проводять паралель з дитиною і коробкою сірників. Якщо покласти коробок сірників прямо перед дитиною, то вона точно зробить щось страшне, якою б слухняною вона не була. Те ж саме і з чоловіком — якщо йому дати свободу, то одному богу відомо, до чого це призведе.

Ідеальний варіант

Ідеальний варіант для будь-яких відносин — повна прозорість. Прозорими відносинами можна назвати ті, в яких є беззастережна довіра і відкритість.

Досягти відкритості не так легко, як здається, але це можливо зробити практично з будь-яким представником сильної статі. Це стане можливим в тому разі, якщо за наявності проблеми у вигляді брехні ви не починаєте лаятися, а намагаєтеся нормально по-дорослому розібратися в причинах. Після цього, щоб не порушувати баланс значущості, ви даєте чоловікові не тільки необхідний рівень довіри, але ще і можливість зрозуміти, що при повторному випадку обману відносинам прийде кінець. Якщо чоловік не захоче йти назустріч в такому випадку, потрібно терміново розривати відносини.

Виходить, що контроль марний, а для довіри потрібні певні підстави. Контроль не допоможе вам, рівно як і беззастережна довіра. Пам’ятайте про принципи побудови здорових відносин і не забувайте, що без довіри побудувати здорову любов апріорі неможливо.