ВажливеПолітика

США та Україна єдині у своїх поглядах на контрнаступ – Шмигаль

Київ та Вашингтон зберігають єдність у поглядах, які належать до підготовки контрнаступу, незважаючи на витік секретних документів. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, який знаходиться з візитом у США, пише CNN.

“Ми обговорили багато дуже важливих питань, викликів та проблем із усіма офіційними особами, з якими ми зустрічалися протягом цих трьох днів.

Ми надзвичайно і абсолютно єдині з американцями та іншими міжнародними партнерами у підготовці нашого контрнаступу. Ми впевнені, що виграємо цю війну. Ми звільнимо наші території”, – сказав Шмигаль.

Шмигаль також наголосив, що Україна та Сполучені Штати Америки єдині у таких питаннях, як підготовка військових, постачання боєприпасів та зброї, у тому числі ракет дальньої дії.

Говорячи про витік інформації про контрнаступ, глава українського уряду лише зазначив, що за цим може стояти Росія і висловив сподівання, що слідство встановить усіх причетних до цього.
Нагадаємо, президент США Джо Байден під час візиту до Ірландії заявив, що після витоку секретних документів з Пентагону проводиться розслідування.