Соціум

ЗСУ на Херсонщині взяли під контроль низку об’єктів – ОВА

Збройні сили України (ЗСУ) минулої доби взяли під контроль кілька об’єктів транспортної інфраструктури в Херсонській області. Про це повідомило керівництво Херсонської ОВА станом на ранок 25 липня.

У повідомленні сказано, що ЗСУ не дали ворогові просунутися в селах Калинівської громади – Сухий Ставок, Андріївка, а також Великоолександрівської громади – Давидів Брід, Білогірка, Брускінське.

В ОВА також зазначили, що ситуація в інших селах Бериславського та Каховського районів “стабільно важка”. За інформацією обладміністрації, там тривають бойові дії.

“Незважаючи на великий тиск, загрози та збільшення блокпостів, мешканці області усі п’ять місяців війни демонструють свою патріотичну позицію”, – зазначили в ОВА.

Нагадаємо, українські військові знищили боєкомплекти окупантів, а ударами по Антонівському та Даріївському мостах позбавили їх можливості швидко підвезти нові запаси.

Раніше американський Інститут вивчення війни повідомляв, що українська армія або вже пішла у контрнаступ у Херсонській області, або ось-ось піде.