Соціум

Сліди від води на змішувачі: що робити, щоб вони не з’являлися

Як не допустити появи плям від води на кранах.

Плями від води на змішувачі, це проблема, яку нам постійно доводиться вирішувати. Їх поява на сантехніці неминуча, що істотно псує її зовнішній вигляд. Є два виходи з цієї ситуації: регулярно протирати змішувач або спробувати захистити його від появи таких плям після висихання води. Ми сьогодні підемо другим шляхом. Що і як потрібно робити, щоб подібні плями не з’являлися ми вам, зараз розповімо, інформує Ukr.Media.

Сліди від води на змішувачі (як у ванній, так і на кухні) з’являються щоразу, коли ми включаємо воду. Щоб їх прибрати, потрібно просто протерти кран після використання. Але робити це постійно, погодьтеся, досить втомлює. Не кожен на це здатний. Чи не краще якось захистити змішувач від появи таких плям?

Що знадобиться?

Напевно у вас на кухні є пергамент для випічки. Саме він допоможе нам захистити змішувач від появи на ньому плям від води.

Що потрібно робити?

Спочатку видаліть плями як зазвичай ви це робите під час прибирання. Справитися з ними може будь-який засіб для чищення.

Після того, як змішувач ви привели в порядок, візьміть шматок пергаменту для випічки і ретельно протріть весь змішувач. Така обробка захистить сантехніку на кухні і у ванній принаймні на тиждень. І плями від води на ній утворюватися не будуть.

Чому цей метод працює?

Пергамент для випічки просочений воском. Тому, натерши змішувач таким папером, ви створите на його поверхні тонку воскову плівку. Саме вона і не дасть воді затримуватися на поверхні змішувача. Краплі води з нього буде просто скочуватися, а значить і плями не з’являться.