ВажливеПолітика

РФ не має сміливості визнати поразку – Зеленський

Незважаючи на успіх українських бійців та втрати російської армії, у ворога досі немає сміливості визнати поразку та забратися геть з української землі. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

Президент зазначив, що російські окупанти відверто бояться Збройних сил України, що стало зрозумілим із численних перехоплень розмов загарбників.

“Але вони не мають сміливості визнати поразку і піти з нашої землі. Так звана друга армія світу боїться українців і здатна щось робити тільки на основі бездонних запасів ще старої радянської зброї”, – сказав український лідер.

“РФ дуже добре відчула, що таке сучасна артилерія, і у них не буде безпечного тилу ніде на нашій землі, яку вони окупували. Вони відчули, що операції наших розвідників для захисту своєї батьківщини – на порядки сильніші, ніж будь-які їх спецоперації”, – наголосив він.

Зеленський додав, що Україна зможе захиститися, відбудуватися та реалізувати всі свої зовнішньополітичні цілі: “Коли заради цього щиро працюють мільйони людей – кожен і кожна на своєму рівні – результат буде обов’язковим”.

Нагадаємо, за даними на 12 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 37 470 осіб.