ВажливеСоціум

Про ці речі мріє кожен чоловік у ліжку — він буде без розуму від вас!

Здивуйте його, змусивши думати, що вмієте читати думки і таємні бажання.

Давно канули в лету ті часи, коли за якість близькості відповідав виключно чоловік. Тепер жінки точно знають: сильна половина людства теж мріє про те, щоб хтось втілив в життя їх фантазії, про які попросити вголос вони не наважуються, інформує Ukr.Media.

Різноманітність

У довгих стосунках навіть якісна близькість стає передбачуваною. Відчути щось нове мріють і мужчини, і жінки. І мова, звичайно, не йде про зміну партнера. Запропонуйте обранцеві різні сценарії, які раніше не пробували: змініть місце, прелюдію, розподіл ролей.

Для того, щоб освіжити інтимне життя, необов’язково навіть залишати квартиру. Перемістіться на кухню або влаштуйте романтичний вечір у ванній. Використовуйте іграшки для дорослих, запаліть свічки або зробіть один одному чуттєвий масаж. Експериментуйте! Тоді близькість не перетвориться на рутину і не набридне.

Чути партнерку

Ніжні або пристрасні стогони — це прекрасно, куди гірше, якщо близькість настільки тиха, що чути, як відкриває двері нічний автобус за вікном. Але чоловікам хочеться більшого: майже кожен мріє про те, щоб його партнерка говорила. Це можуть бути компліменти, озвучені вголос бажання або навіть брудні слівця.

Якщо не можете пересилити себе і почати виражатися, як героїня фільмів для дорослих, спробуйте озвучувати свої відчуття і хваліть чоловіка. Адже якщо ви опинилися в одному ліжку, вам точно є, чим захоплюватися.

Спостерігати

Звичайно, близькість будується на тактильних відчуттях, але звуки, запах і зір грають не меншу роль. Чоловіки обожнюють бачити те, що відбувається, приносить жінці задоволення. Припиніть бентежитися і комплексувати: ви вже збуджуєте вашого партнера, він знаходить вас красивою і бажаною. Тому пора перестати соромитися і дозволити партнеру спостерігати за вами.

Увімкніть світло: якщо соромитеся занадто яскравого освітлення, запаліть свічки або нічник.

Милування

Чомусь заведено вважати, що прелюдія необхідна лише жінці, а центр задоволення чоловіків не поширюється далі його паху. Але це зовсім не так. Спробуйте досліджувати тіло партнера, гладити його груди, цілувати шию. Багато частин тіла у сильної половини людства не менш чутливі, ніж у дівчат. Його задоволення посилиться, а про ночі з вами обранець буде згадувати з приємними мурашками.

Домінування

Іноді корисно взяти ситуацію в свої руки: проявіть ініціативу, вибравши час, місце і стиль близькості. Нехай чоловік розслабиться і відпочине від відповідальності за своє і ваше задоволення.